top of page
Engine Block Pressure Testing

Onderhoud en reparaties

Ontdek wat we voor u kunnen doen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

IMG_1164_edited_edited.jpg

Onderhoud

Denk hierbij aan regulier onderhoud zoals de periodieke grote- en kleine onderhoudsbeurt. Ook voor banden bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparaties

Aangezien wij een universele garage zijn, kunt u voor alle reparaties en voor alle merken en typen auto's bij ons terecht. Op al onze reparaties zijn de Bovag bepalingen van toepassing. Deze vind u op de site van de Bovag, of klik op het icoontje boven aan de pagina!

Mechanische sleutel
IMG_1068.JPG

Diagnose

Brand er een lampje op uw dashboard of heeft uw auto een storing?

Vaak horen wij de zin: "Kom maar langs, dan resetten wij het even.". Helaas is dit vrijwel altijd een korte-termijn oplossing en keert de storing later terug.

In moderne auto's zitten veel (elektronische) componenten en complexe systemen. Om hier gerichte diagnoses aan te kunnen stellen is de juiste diagnose apparatuur vereist. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis!

Aankoopkeuringen

Bent u van plan om een nieuwe auto of motor aan te schaffen en wilt u een deskundig advies over de technische staat van het voertuig?

 

Neem dan contact met ons op voor een aankoopkeuring.

Onder de auto
polijsten Car

Verkoop onder consignatie

Wilt u uw huidige auto of motor verkopen maar heeft u liever geen vreemde aan de deur?

 

Wij helpen u graag met het verkopen van uw voertuig. Wij maken uw auto/motorfiets verkoop-klaar en dragen zorg voor het adverteren en de verkoop. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en de tarieven.

bottom of page